MagicEngine
Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
 Japanese English 

Search found 9 matches
MagicEngine Forum Index
Author Message
  Topic: Magic Engine Crashing in Low Res 15k
Minwah

Replies: 3
Views: 30626

PostForum: Bug/Problem Reports   Posted: Thu Mar 05, 2015 12:19 pm   Subject: Magic Engine Crashing in Low Res 15k
I have the same problem too - would love to know if there's a solution!
  Topic: 1.1.3 Crash on low res: 321x240, 336x240, 512x240...
Minwah

Replies: 1
Views: 28596

PostForum: Bug Reports   Posted: Thu Mar 05, 2015 12:15 pm   Subject: Same here
I realise this is an old thread but I would like to add that I have the exact same problem, using an ArcadeVGA card and Windows XP Home. I've tried MagicEngine 1.1.2 and 1.1.3 with the same results.
...
  Topic: v1.1.2 crash (low resolution problem) [SOLVED!]
Minwah

Replies: 9
Views: 39605

PostForum: Bug/Problem Reports   Posted: Thu May 15, 2008 2:28 pm   Subject: Working!!
OK I have it working! I think it was the screen ratio setting, I had set to 4:3.

However, the GUI refuses to work in anything less than 640x480...but this is no big deal for me as I run pce from a ...
  Topic: v1.1.2 crash (low resolution problem) [SOLVED!]
Minwah

Replies: 9
Views: 39605

PostForum: Bug/Problem Reports   Posted: Wed May 14, 2008 6:49 pm   Subject: v1.1.2 crash (low resolution problem) [SOLVED!]
Thanks Chris, will have a look through tonight!
  Topic: v1.1.2 crash (low resolution problem) [SOLVED!]
Minwah

Replies: 9
Views: 39605

PostForum: Bug/Problem Reports   Posted: Wed May 14, 2008 9:20 am   Subject: v1.1.2 crash (low resolution problem) [SOLVED!]
OK I tried v1.1.2, and same problem Sad I also played with some settings in pce.ini - again, no joy Sad

I disabled the setup window on startup, and just started MagicEngine in 640x480. Then I went in ...
  Topic: v1.1.2 crash (low resolution problem) [SOLVED!]
Minwah

Replies: 9
Views: 39605

PostForum: Bug/Problem Reports   Posted: Tue May 13, 2008 1:51 pm   Subject: thanks
OK thanks, good to know it works Smile. I will fiddle around with pce.ini...maybe I just need to set zoom=0.

A bit OT, but relating to your comment, I must say that I have never found the AVGA driver ...
  Topic: v1.1.2 crash (low resolution problem) [SOLVED!]
Minwah

Replies: 9
Views: 39605

PostForum: Bug/Problem Reports   Posted: Tue May 13, 2008 12:01 pm   Subject: v1.1.2 crash (low resolution problem) [SOLVED!]
Firstly, I have an ArcadeVGA card capable of low-res modes. My AVGA is older than the current one (http://www.ultimarc.com/avgainf.html), but basically more or less the same.

When I run PCE, I get ...
  Topic: Arcade VGA resolution
Minwah

Replies: 34
Views: 118002

PostForum: General   Posted: Tue May 13, 2008 11:47 am   Subject: Working with AVGA?
GaijinPunch, do you use an ArcadeVGA? Curious because I cannot get it working with mine (v1.1.1).
  Topic: Vertical resolution lacking
Minwah

Replies: 29
Views: 87213

PostForum: Bug/Problem Reports   Posted: Tue Mar 11, 2008 1:21 pm   Subject: Vertical resolution lacking
I'm planning on making all this customizable in ME (aspect ratio, screen size and positioning), there will be global settings and per-game settings too, this should make everyone happy. Very Happy

Sounds g ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group